Ga direct naar inhoud

Voor werkzoekenden

Ben je werkzoekend? Werkplein AA kan je ondersteunen bij het vinden van werk. Onze ondersteuning naar werk bestaat onder meer uit, begeleiding van mensen met een doelgroep-indicatie, individuele ondersteuning van werkzoekenden door werkmakelaars en de begeleiding van jongeren in de sluitende aanpak.

Wil je zelf alvast aan de slag? Bijvoorbeeld met het verkennen van je mogelijkheden, leren solliciteren of je netwerk uit te breiden?  Kijk dan eens bij JobOn. JobOn is de landelijke community voor werkzoekenden. JobOn inspireert jaarlijks duizenden werkzoekenden in hun zoektocht naar werk. JobOn organiseert (online) workshops, webinars en wandelingen. Naast het verkennen van je mogelijkheden, bouw je een netwerk op en ontmoet je andere werkzoekenden.

Je kunt meer dan je diploma zegt..  Als er niet alleen naar diploma’s wordt gekeken maar ook naar vaardigheden (skills), is de kans om werk te vinden en houden veel groter. House of Skills heeft samen met partners verschillende gratis tools ontwikkeld waarmee werkenden en werkzoekenden online ontdekken welk werk bij hun skills past.

Ga naar boven