Ga direct naar inhoud

Voor werkgevers

Bent u werkgever en zoekt u personeel of heeft u vragen over de arbeidsmarkt of regelingen voor werkgevers? Dan bent u bij Werkplein AA aan het goede adres. Onze accountmanagers denken graag met u mee!

Wilt u zich vooruitlopend op uw afspraak oriënteren?

Bent u op zoek naar personeel? Er zijn veel werkzoekenden die moeilijk aan een baan kunnen komen. Denk aan jongeren, 50-plussers, statushouders en mensen met een arbeidsbeperking. Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) wil samen met werkgevers de komende jaren meer arbeidskansen realiseren. Ook vindt u hier informatie over subsidies om werkgevers te helpen mensen in dienst te nemen.

Het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam verbindt werkgevers die werknemers van werk naar werk willen helpen. Werkgevers die geen of te weinig werk voor medewerkers hebben worden verbonden aan werkgevers die op zoek zijn naar extra medewerkers. Van werk naar werk noemen we dat. De website geeft informatie over de verschillende maatregelen om werkgevers zo goed mogelijk te ondersteunen en wijst de weg naar de maatregelen die op u  van toepassing zijn.

Ga naar boven