Ga direct naar inhoud

Scholing & advies

Ben je werkzoekend en wil je de mogelijkheden verkennen om over te schakelen naar een andere branche of baan waar meer kansen zijn op werk? Werkpein AA kan je adviseren en ondersteunen. Onze ondersteuning naar werk en/of opleiding bestaat onder meer uit individuele ondersteuning door werkmakelaars en advies over scholing en de arbeidsmarkt.

Wil je ontdekken wat je vaardigheden en mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn of wil je een online training volgen? Kijk dan eens bij het aanbod van trainingen of lessen.

Ontdek je kansen en mogelijkheden

JobOn is de landelijke community voor werkzoekenden. JobOn inspireert jaarlijks duizenden werkzoekenden in hun zoektocht naar werk. JobOn organiseert workshops, webinars en online trainingen.

Je kunt meer dan je diploma zegt..  Als er niet alleen naar diploma’s wordt gekeken maar ook naar vaardigheden (skills), is de kans om werk te vinden en houden veel groter. House of Skills heeft samen met partners verschillende gratis skillsinstrumenten ontwikkeld waarmee werkenden en werkzoekenden online ontdekken welk werk bij hun skills past.

Online leren en oefenen

Oefenen.nl is de plek waar je thuis zelf (gratis) kunt oefenen met taal, rekenen, computer en internet. En ook omgaan met geld, gezondheid, verkeersregels en nog veel meer.

Ben je lid van de bibliotheek? Kijk dan ook eens naar het aanbod online cursussen van de bibliotheek. Dit aanbod van 160 cursussen is gratis beschikbaar voor bibliotheekleden. Hier kun je bijvoorbeeld leren werken met Word of Excel maar je vindt er ook cursussen over fotografie, marketing, design en zakelijke cursussen.

Ga naar boven